• позитивен

Слави Трифонов е позитивен на ковид-19

Лидерот на втората политичка сила на неодамнешните парламентарни избори во Бугарија, „Има таков народ“, Слави Трифонов е позитивен на тестот на ковид-19, изјави денеска заменик претседателот на партијата Тошко Јорданов. Во соопштението до медиумите Јорданов наведува дека Трифонов имал симптоми на коронавирусот, но денеска тестот се покажал позитивен. – Господин Трифонов е добро, се наоѓа …

Слави Трифонов е позитивен на ковид-19 Read More »