• посакувал

Улогата која го прослави Бред Пит очајнички ја посакувал друг холивудски заводник – „Бев лут и долго време не сакав да го гледам филмот“

Бред Пит денеска е голема ѕвезда и по него лудуваат многу жени во светот, но пред 30-на години кога тој беше на почетокот на кариерата, тоа не беше така. Улогата која што го прослави беше онаа на крадецот Џеј Ди во филмот „Thelma and Louise“. Пит денес вели дека е благодарен за приликата, но дека …

Улогата која го прослави Бред Пит очајнички ја посакувал друг холивудски заводник – „Бев лут и долго време не сакав да го гледам филмот“ Read More »