• полициски

Владата одлучи: Од полноќ нема полициски час

Владата ги прифати препораките на Главниот координативен штаб за олабавување на рестрикциите, со што е предвидено од утре повеќе да нема полициски час во С. Македонија. Според надлежните, епидемиолошката состојба е стабилна и го дозволува ова. Одлуката следи по препораката на Комисијата за инфективни болести, која оцени дека епидемиолошката состојба во земјата се стабилизира со …

Владата одлучи: Од полноќ нема полициски час Read More »