Tag : покрив на светот

Ви Препорачуваме Еспресо Магазин Мода Семејство

РЕПОРТАЖА: Сент Мориц, гратче со патентирано име и лого

Јасмина Кантарџиева Димков
На прв поглед и накратко, Сент Мориц може да се опише со една реченица: зимска варијанта на Монте Карло. Сличности има многу, од луксузните бутици...