Tag : покемон

Магазин Технологија

Фејсбук објави нови Покемон игри на својата мрежа! (ВИДЕО)

Слободен Печат
Друштвената мрежа Фејсбук нуди нови игри за своите корисници. Станува збор за едноставни и забавни компјутерски игри со теми од франшизата Покемон. Medallion Battle и...
Забава Магазин

Огромна птица која луѓето ја споредуваат со ПОКЕМОН! (ФОТО)

Слободен печат
За некои е човек во костим, други го споредуваат со Покемон, за некои пак е вонземјанин, а всушност е само орел. Харпија орелот е огромна...