Tag : плато

Вести Скопје

Сообраќајот пред училиштата во Кисела Вода ќе се успорува со лежечки полицајци

Слободен печат
На главните сообраќајници пред општинските основни училишта „Св. Климент Охридски”, „Кузман Јосифовски-Питу” и пред градинката „Сончоглед” во Кисела Вода, денеска се поставени платоа за успорување...
Вести Култура

МСУ објави повик за изработка на проект за санација на скалите и платото

Слободен печат
Музејот на современа уметност објавува повик за изработка на идеен проект за партерно уредување и санација на скалите и платото пред МСУ. На Повикот со...