Tag : планк

Жена Магазин Некатегоризирано

Вежбаме со Елена Мирческа: Вежби за абдоминалната регија – Планк

Ј.К.Д
– Планковите се вежби кои можат да бидат статични или динамични, со бројни варијации и модификации за сечие ниво на кондиција. За денешниот прилог подготвивме...