• павиќевиќ

Павиќевиќ: Срамно е да се наплаќаат свидетелства, посебно во година со неквалитетна онлајн настава

Сојузот на средношколци на чело со новиот лидер Лука Павиќевиќ одржа пресконференција пред МОН, каде го изрази незадоволството од училиштата кои наплаќале за свидетелства. – Бараме државниот просветен инспекторат да ги објави имињата на четирите средни училишта во кои се спроведени инспекциите по ова прашање. Ги поздравуваме извештаите, но не интересира по која методологија дошле …

Павиќевиќ: Срамно е да се наплаќаат свидетелства, посебно во година со неквалитетна онлајн настава Read More »