• Парфеми

Колекционерство – Љубов која еднаш ќе се вкуси не завршува никогаш

Скоро и да нема човек кој барем еднаш во животот не правел некакви збирки. Најчесто е тоа дел од растењето, но кај колекционерите станува дел од животот без кој не би можеле да си го замислат. Најчесто започнува како посебна приврзаност кон одреден предмет со посебно значење, а многу често знае да заврши како пасија …

Колекционерство – Љубов која еднаш ќе се вкуси не завршува никогаш Read More »