• отворени

ВИДЕО | Тасевска: Османи ќе реферира за преговорите со Бугарија – остануваме отворени и транспарентни

Претседателот на Комисијата за надворешни работи, Антонио Милошоски, за утре во 15 часот ја закажа седницата на која шефот на македонската дипломатија, Бујар Османи треба да реферира за преговорите, патоказот и за односите Македонија Бугарија. – Како пратеничка сметам дека е добро што министерот ќе дојде и тоа е уште еден деоказ дека ние како …

ВИДЕО | Тасевска: Османи ќе реферира за преговорите со Бугарија – остануваме отворени и транспарентни Read More »