Tag : оптичка илузија

Забава Магазин Магазин слајдер

Погледнете ја тетоважата на овој артист, која е неверојатна оптичка илузија! (ФОТО)

Слободен Печат
Мајсторот за тетоважи решил да истетовира досега невидена тетоважа на неговиот пријател Рајан. Тој направил оптичка илузија на главата која изгледа како дупка. Уметникот за...