• ограничувања

Албанија ги укинува сите мерки, влез за туристи без никакви ограничувања и услови

Албанија ги отвори своите граници за туристите без никакви услови за влез во земјата. Министерството за надворешни работи прецизира дека негативен тест за Ковид 19, или какви било посебни документи, нема да биде потребен за влез во Албанија. Министерството наведува дека границите на Албанија ќе бидат отворени за сите албански и странски државјани за време на …

Албанија ги укинува сите мерки, влез за туристи без никакви ограничувања и услови Read More »