• објавила

Ким Кардашијан е најлошата сестра на светот, објавила ретро фотографија на која само таа изгледа добро (ФОТО)

Иако сите сестри изгледаат сосема поинаку од денес, очигледно е дека само Ким изгледа добро на оваа ретро фотографија, па токму затоа и ја објавила. Ким Кардашијан често сака да се присетува на моментите од минатото кои потоа ги објавува на својот Инстаграм профил. Тоа го направи и вчера кога објави фотка од себе и …

Ким Кардашијан е најлошата сестра на светот, објавила ретро фотографија на која само таа изгледа добро (ФОТО) Read More »