• нулта

Носителите на оваа крвна група се најздрави, дали сте и вие меѓу нив?

Сѐ повеќе сознанија укажуваат на тоа дека крвната група навистина има големо влијание врз целокупното здравје, а еве што велат најновите информации. Отпорноста на организмот на бактерии, инфекции и разни болести ја одредуваат многу фактори, вклучувајќи ја и крвната група. Носителите на одредени крвни групи имаат поголеми шанси да се изборат со нападите на својот …

Носителите на оваа крвна група се најздрави, дали сте и вие меѓу нив? Read More »