• ништо

Ја силувал својата мајка додека бил под дејство на дрога, во полиција тврдел дека на ништо не се сеќава

Тинејџер од Шпанија е уапсен под сомнение дека сексуално ја злоупотребил својата мајка додека биле на одмор во Гран Канарија. Станува збор за16-годишното момче кое е префрлено во притвор за малолетници и чека да заврши истрагата што е во тек. Полицијата потврди дека го привела момчето и дека неговата мајка го пријавила. Според медиумите, младиот …

Ја силувал својата мајка додека бил под дејство на дрога, во полиција тврдел дека на ништо не се сеќава Read More »