• неверојатно

ВИДЕО | Мејкап трик кој го применува и Дру Баримор: Вака нашминканите очи изгледаат неверојатно!

Овој трик ќе ви заштеди доста време… Актерката Дру Баримор (46) откри еден трик кој често го користи, а благодарение на кој очите и изгледаат визуелно покрупни и посиметрични. Без оглед кој ефект сакате да го постигнете, овој трик добро ќе ви дојде. Трикот е, како што вели Дру, да ставите ајлајнер на горната линија …

ВИДЕО | Мејкап трик кој го применува и Дру Баримор: Вака нашминканите очи изгледаат неверојатно! Read More »