• нејзиниот

Убиена жена во Ковин, осомничен за убиството е нејзиниот син

Дваесет и петгодишниот Д.М ја убил својата мајка во семејната куќа во Ковин (Србија). Оливера Милојевиќ, заменик јавен обвинител во Смедерево, изјави дека жртвата била пронајдена мртва во семејното домаќинство, каде живеела со нејзиниот син роден 1996 година. Жената имала видливи повреди на главата, а по обдукцијата ќе се знае точниот начин на убиството. Д.М. …

Убиена жена во Ковин, осомничен за убиството е нејзиниот син Read More »