• не сакаат

Зошто некои светски ѕвезди не сакаат да ги користат социјалните мрежи?

Во денешно време е познато правилото „Кој нема профил на социјалните мрежи, тој исто како и да не постои“. Профилите на Инстаграм, Твитер и Фејсбук на многумина им служат како замена за личната карта, но постојат и такви славни личности кои не се заинтересирани за тоа. Фотографиите од популарната актерка Скарлет Јохансон можно е да …

Зошто некои светски ѕвезди не сакаат да ги користат социјалните мрежи? Read More »