• накит

Украдениот накит од златарницата во Париз пронајден во српски автобус

Автобус кој се движел од Париз до Белград бил запрен од француската полиција во близина на границата. Полицијата тврди дека го пронашла накитот вреден 3 милиони евра, кој пред неколку дена беше украден од познатата златарница „Шоме“. „Во автобусот влегоа вооружени лица во цивилна облека со порака дека се полицајци. Во еден миг во автобусот …

Украдениот накит од златарницата во Париз пронајден во српски автобус Read More »