17.8 C
Скопје

Tag : мравките

Магазин Магазин слајдер Семејство

Како да се ослободите од малите натрапници во домот: Еве како да ги избркате мравките!

Слободен печат
Борбата со мравките вообичаено започнува напролет, но понекогаш справувањето со овие досадни штетници станува вистински предизвик. Голем дел од овие нешта сигурно ги имате дома...
Вести Ви Препорачуваме Македонија

СЛОБОДЕН УДАР: Еволуција на мравките

Митко Билјаноски
Во далечна гора, во земја под травки, живееле мали и работни мравки… Во долината на Рио Парана, малите и вредни аргентински мравки, како членконоги инсекти,...