• мизрахи

ВИДЕО | Мизрахи: Повеќе од потребна е декларација со црвени линии во нашето Собрание

Во неколку наврати пред медиумите кажувам дека со тој договор се отвори една пандорина кутија која што ќе биде исклучително тешко да биде затворена, дека билатералниот однос меѓу соседна Република Бугарија и Македонија не треба да биде дел од постулатот на оние прашања кои што се одговараат за започнување преговорите, тоа е наративот до кој …

ВИДЕО | Мизрахи: Повеќе од потребна е декларација со црвени линии во нашето Собрание Read More »