• минус

Минусни температури утрово на Попова Шапка и во Лазарополе и Маврово

Најстудено утрово е на Попова Шапка и во Лазарополе со -2 степена измерени во 7.30 часот, а минусна е температурата и во Маврово, еден степен под нулата, соопшти Управата за хидрометеоролошки работи. Во Крива Паланка е измерен 1 степен, 3 степени во Виница, Битола, Крушево, Тетово и Куманово, 4 во Скопје, Прилеп, Берово, Охрид и …

Минусни температури утрово на Попова Шапка и во Лазарополе и Маврово Read More »