• Министерство за одбрана

Испраќаме тенкови како донација за Украина, потврди Министерството за одбрана

Министерството за одбрана потврди дека снимките кои денеска се појавија на социјалните мрежи, на кои се гледа транспорт на тенкови, се автентични и дека се работи за тенкови кои Македонија ги испраќа како донација за Украина. Од МО за „360 степени“ посочуваат дека се работи за тенкови кои се дел од тенковскиот баталјон на Армијата …

Испраќаме тенкови како донација за Украина, потврди Министерството за одбрана Read More »