• Министер за правда

Маричиќ: Хрватска ја подджува земјава во стартот на преговорите за членство во ЕУ

Хрватска е наш голем пријател и стабилен партнер и хрватските власти и експерти континуирано ни даваат поддршка на секое поле, а тоа е пропратено со навистина многу блиски односи меѓу македонскиот и хрватскиот народ, објави на фејсбук министерот за правда Бојан Маричиќ, кој престојува во работна посета на Хрватска. Маричиќ во објавата посочува дека имал …

Маричиќ: Хрватска ја подджува земјава во стартот на преговорите за членство во ЕУ Read More »