• меѓаши

Промоција на извештај по повод Меѓународниот ден на линиите за помош на децата

По повод Меѓународниот ден на линиите за помош на децата – 17 мај, мрежната организација Child Helpline International, денеска ќе го промовира извештајот „Гласови за време на пандемијата Ковид-19 – влијанието врз децата, младите и линиите за помош на деца ширум светот” во кој учествуваше и СОС линијата за деца и млади на „Меѓаши”.  Секоја година 17 …

Промоција на извештај по повод Меѓународниот ден на линиите за помош на децата Read More »