Tag : Марина Грановскаја

Спорт Фудбал

Најмоќната жена во фудбалот направи дар-мар на трансфер пазарот

Слободен печат
Преодниот рок само што започна во фудбалска Европа, а уште сега се знае дека Челси ќе биде „најголем победник“. Најголемите заслуги за одлично завршената работа...
Спорт Фудбал

Кои се најмоќните жени на челни позиции во фудбалот? (ФОТО)

Слободен печат
За фудбалот вообичаено се зборува дека е машки спорт иако ФИФА во последните години се обидува да го популаризира и женскиот фудбал. Но, додека на...