• Макеоднија

Жестока реакција: И судските курири, шалтерските работници и дактилографите се на првата линија за зараза

Синдикатот на УПОЗ остро реагира на вакцинацијата во правосудството, прашувајќи се дали животот на судиите и обвинителите вреди повеќе од животот на судските и јавнообвинителските службеници? -Согласно барањата на Синдикатот на УПОЗ и Националниот план за вакцинација, вработените во правосудството (судовите и обвинителствата), спаѓаа во приоритетната категорија за вакцинирање против ковид -19. Како синдикат го …

Жестока реакција: И судските курири, шалтерските работници и дактилографите се на првата линија за зараза Read More »