• македонска пошта

Протест на вработените во „Македонска пошта” во подружницата Охрид

Вработените од подружниците на „Македонска пошта” од Охрид, во нивно и во име на колегите од Струга и Дебар, денеска преку протест ги посочија лошите услови за работа, како и пролонгираните исплати на месечните лични доходи на вработените. На денешниот протест во Охрид тие побараа навремена исплата на плати, одржлив развој, инвестирање и одржување во …

Протест на вработените во „Македонска пошта” во подружницата Охрид Read More »