• Љубомир Јовески

Јовески: Од медиумите разбрав дека Камчев ја сменил адресата на живеење

Спогодбата и местото каде што ќе живее сторителот на кривичното дело немаат воопшто значење. Право е на граѓанинот да го одбере местото на живеење, вели државниот обвинител Љубомир Јовески, во одговор на новинарско прашање за тоа дали бизнисменот Орце Камчев можел да ја промени адресата на живеење по постигнатата спогодба во предметот „Империја“. Според него, …

Јовески: Од медиумите разбрав дека Камчев ја сменил адресата на живеење Read More »