• Лидија Димова

Европски ОЛАФ ќе помага во заглавената истрага против Лидија Димова

Европската канцеларија која е надлежна за истраги поврзани со измами при Европската комисија, ОЛАФ, ќе се вклучи во истрагата што ја води Обвинителството за гонење на органзиран криминал и корупција против поранешната директорка на Националната агенција за европски образовни програми и мобилност, Лидија Димова, пишува Фокус. Обвинителката што го води предметот очекува средба со претставници …

Европски ОЛАФ ќе помага во заглавената истрага против Лидија Димова Read More »