• лани

Агенцијата за управување со одземен имот лани донирала предмети во вредност од над 760.000 евра

Вкупно 90 машини за перење, 86 возила и 19 парчиња компјутерска опрема во текот на оваа година доделила Агенцијата за управување со одземен имот, и тоа на повеќе државни органи, фондови, агенции и дирекции. Во тек е и акцијата за донација на машини за перење на алишта, наменети за јавните здравствени установи, болници, затвори и …

Агенцијата за управување со одземен имот лани донирала предмети во вредност од над 760.000 евра Read More »