• квалификации за сп 2022

Спировски: Одиме во вистинска насока повторно да направиме нешто големо и Македонија да игра на големо натпреварување

Стефан Спировски кој е еден од фудбалерите во македонскиот национален тим кој остави силен впечаток на септемвриските квалификациски натпревари против Ерменија, Исланд и Романија зборува за првите впечатоци од соработката со новиот селектор Благоја Милевски и стручниот штаб, како и за важноста, тимот да биде над сè. –  Впечатоците од нашата соработка со новиот селектор …

Спировски: Одиме во вистинска насока повторно да направиме нешто големо и Македонија да игра на големо натпреварување Read More »