Tag : културни настани

Вести Култура

Здружението на културни промотери се грижи за безбедноста на публиката и сака да придонесе за развојот на културата (ВИДЕО)

Слободен печат
Потребата од здружувањето на сите промотери на културни настани и концерти беше да се засили позитивното влијание во јавноста за предлог мерките за заштита што...
Културен печат

Излезе „Културен печат“ број 19 во „Слободен печат“

Тони Димков
КУЛТУРЕН ПЕЧАТ број 19, во печатеното издание на „Слободен печат“ (22/23 февруари 2020) содржи: – интервју со Пеце Талески, извршен директор на ОХО – интервју...
Вести Ви Препорачуваме Култура

Што да правите во Скопје ОВОЈ ВИКЕНД

Јасмина Кантарџиева Димков
Како сте денес драги скопјани, како стоите со суеверијата и магиите, зашто петок 13-ти сме. Бу! Ама, ај да ви ги разбиеме „малерите“ за супер...
Вести Ви Препорачуваме Култура

Што да правите во Скопје ОВОЈ ВИКЕНД

Јасмина Кантарџиева Димков
Здраво-живо мило Скопјенце, денес ќе ти „писнат“ да те китат, знаеш? Ај, баш да видиме како овојпат ќе те дотераат, како селска невеста или како...