• Кучиња

ВИДЕО | Грди слики од Струга пред туристичката сезона – кучиња влечат коски по улица

Непријатни слики доаѓаат од Струга, каде глутница улични кучиња се снимени како по улица развлекуваат животински коски од месарница во градот. На снимката која ја објави локалниот портал Вокс Струга, се гледаат кучињата како се „гоштеваат“ со коските, оставени во картонски кутии пред месарницата. Граѓаните во коментарите на социјалните мрежи велат дека ваквите слики се …

ВИДЕО | Грди слики од Струга пред туристичката сезона – кучиња влечат коски по улица Read More »