• криминал

Мицкоски: Што има политичко и антиалбанско во објавите за криминалите на ДУИ?

Политички не може да биде кога објавувате криминал или основани сомнежи за криминал. Луѓето во политиката треба да бидат свесни дека основано сомневање за криминал не може да биде процес којшто ние етнички ќе го гледаме, рече претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски прашан дали скандалите поврзани со ДУИ кои ги објавува ВМРО-ДПМНЕ се навистина за …

Мицкоски: Што има политичко и антиалбанско во објавите за криминалите на ДУИ? Read More »