• ковид сертификати

Манипулација со ковид сертификати во Европа, неколку со име на Адолф Хитлер

Украдени се неколку кодови, кои се користат за креирање на европските зелени пасоши, кои во повеќето европски земји важат за водење на ковид евиденција, пренесува агенцијата АНСА.   Повикувајќи се на извори од Италија, агенцијата наведува дека тие укажуваат дека овие шифри сега се користат за создавање фалсификувани сертификати кои се нудат преку Интернет.  Во моментов …

Манипулација со ковид сертификати во Европа, неколку со име на Адолф Хитлер Read More »