18 C
Скопје

Tag : копнеж

Жена Магазин

ПМС: Венера е насекаде, и права спонзоруша е

Јасмина Кантарџиева Димков
Симболите на „родовиот идентитет“, Венера и Марс, кои вообичаено се користат за означување на полот се дел од системот на универзални симболи, широко распространети и...
Жена Магазин

Еве што да направи ЖЕНАТА кога нејзиниот МАЖ ќе ја НАПУШТИ!

Слободен печат
Доколку мажот се одлучи да ја напушти жената и бракот, да се заврти и да си замине, што треба да направи оставената жена? Како да...