Tag Archives: комора на извршители

ОПШТЕСТВО

Интервју со Зоран Димов: Само 1 отсто од сметките на сите граѓани присилно се наплатуваат

Годишно се издаваат 14 милиони сметки, а кај нас, на извршување за една година стигнале само 120.000 сметки, а тоа...

Придружете ни се Facebook