• коментар

ФОТО | Ирски паб со решение за подобра атмосфера: Кој ќе го каже зборот „коронавирус“, плаќа 2 евра на шанк!

Пабот „Алт бар“ во Ирска одлучи на невообичаен начин да направи добро дело. Имено, на секој гостин кој ќе го спомене зборот „коронавирус“ или „пандемија“ ќе треба да остави две евра во тегла оставена на шанкот на барот. Кристофер Мур, менаџер на локалот изјавил дека досега на тој начин биле собрани 280 евра, како и …

ФОТО | Ирски паб со решение за подобра атмосфера: Кој ќе го каже зборот „коронавирус“, плаќа 2 евра на шанк! Read More »