• клупа

Меган Маркл ја објави својата прва книга: Темата е трогателна, а посветата открива каков однос има со сопругот

Иако првично беше договорено книгата „Клупа“, напишана од Меган Маркл, да биде објавена непосредно пред раѓањето на нејзината ќерка, тоа не се случи. Имено, Лилибет Дијана Маунтбаден-Виндзор е родена шест дена пред официјалниот датум, на 4 јуни, додека книгата за деца беше објавена четири дена подоцна. Во детската книга, објавена од „Рандом хаус“, Меган Маркл …

Меган Маркл ја објави својата прва книга: Темата е трогателна, а посветата открива каков однос има со сопругот Read More »