• Кери Симондс

Болното и тајно минатото на новата сопруга на британскиот премиер Борис Џонсон

Во минатото работела како ПР за Конзервативната партија, а денес е сопруга на премиерот на Велика Британија, Борис Џонсон. Која е Кери Симондс, жената која преку ноќ го привлече вниманието на светската јавност? Премиерот на Велика Британија, 55-годишниот Борис Џонсон неодамна во тајност стапи во брак со 33-годишната Кери Симондс. Двојката се венчала во катедралата …

Болното и тајно минатото на новата сопруга на британскиот премиер Борис Џонсон Read More »