• кабли

Палеле кабли и кревети за да ги продадат бакарот и железото

Смрдеа и чад како последица на спалување секаков вид отпад во Вардариште е причина жителите што живеат во околните населби, во овој период од годината, особено навечер, седат дома со затворени прозорци за да се заштитат себеси и своите најблиски од вдишување загаден воздух. Едно од најопасните места или т.н. „црна точка“ во Скопската Котлина …

Палеле кабли и кревети за да ги продадат бакарот и железото Read More »