• Јутјуб

„Charlie Bit My Finger“ си оди од „YouTube“: Виралното видео ќе биде избришано откако беше продадено на аукција

Виралното видео „Charlie Bit My Finger“ што се појави на „Youtube“ во 2007 година и досега има речиси милијарда прегледи, ќе биде отсртането од платформата. Eдно од најомилените смешни видеа каде бебето Чарли го гризе прстот на неговото постаро братче Хари, ќе биде тргнато од „Youtube“ откако беше продаден за 760.999 американски долари. Семејството Дејвис-Кар …

„Charlie Bit My Finger“ си оди од „YouTube“: Виралното видео ќе биде избришано откако беше продадено на аукција Read More »