• Јана Стојановска

Јана Стојановска: Улогата на мајка ми е најинтересна улога со која сум се сретнала

Пред пет месеци глумицата Јана Стојановска се породи, на свет го донесе синчето Ненад, плод на љубовта со сопругот Андрија. Крстен е по дедо му, македонската легенда Ненад Стојановски. Убавата и мултиталентирана уметница по породувањето веднаш се вратила во одлична форма. Како успеа да „симнеш“ 20 килограми кои, велиш, ги имаше во седмиот месец од …

Јана Стојановска: Улогата на мајка ми е најинтересна улога со која сум се сретнала Read More »