• изгубил

Поранешната сопруга на Трамп: Нека игра голф, тоа е најдоброто нешто што може да го направи сега!

Мислам дека уживаа да бидат покрај Доналд и да учествуваат во изборите, но сега е готово. Не сум сигурна какви им се плановите, но јас само им посакувам да продолжат со нормалниот живот, изјави Ивана Трамп. По неколку дена неизвесност се обелоденија резултатите од американските претседателки избори. Победник е Џо Бајден (77), а резултатите ги …

Поранешната сопруга на Трамп: Нека игра голф, тоа е најдоброто нешто што може да го направи сега! Read More »