• ивана

Солзи и трауми зад убавото лице на Ивана од Штип

Во Штип ме познаваат како Ина манекенката, многу малку се тие што ме познаваат како Ивана која минала низ пекол. Оние кои ќе ја препознаат оваа девојка, ќе ја препознаат како манекенката и модел од Штип. Убава, згодна, насмеана, успешна 31 годишна жена на која секој може да ѝ позавиди. Јас пак, уште повеќе ѝ …

Солзи и трауми зад убавото лице на Ивана од Штип Read More »