ТАГОВИ Posts tagged with "Исланд"

Tag: Исланд

Колумни

ВМРО-ДПМНЕ или пропаѓањето на злото!

Бранко Тричковски Добро, и што да прави Македонија со надојдениот Вардар. Кој не тече. Туку оди. Скоцкан од некоја расходована веш машина што ја голтнал...

Придружете ни се Facebook