• исчезнати деца

Две деца од Велес излегле од дома и не се вратиле, семејството ги бара

Две деца од Велес го напуштиле својот дом пред два дена и сѐ уште не се вратени дома. Таткото го пријавил случајот во полиција, откако децата, чија возраст полицијата не ја открива, подолго време не се вратиле. „На 28.11.2021 год. во 03.30 часот во Полициската станица Велес С.Б.(39) од Велес пријавил дека, на 27.11.2021 год. …

Две деца од Велес излегле од дома и не се вратиле, семејството ги бара Read More »