• инфлуенсер

ФОТО | Британски инфлуенсер сака да прави корекција на пенисот: Сакам да бидам 100 проценти Кореец

Познат британски инфлуенсер, Оли Лондон, за кој безброј негативни реакции се нанижаа откако објави дека е „небинарен Кореец“, одново ја шокираше јавноста. Имено, Оли изјави дека планира да направи процедура за смалување на својот пенис, како би бил „100 проценти Кореец“.   View this post on Instagram   A post shared by Oli London (@londonoli) …

ФОТО | Британски инфлуенсер сака да прави корекција на пенисот: Сакам да бидам 100 проценти Кореец Read More »