Tag : игротеки

Вести Економија

Игротеките сами изработиле протокол – бараат отворање на објектите

Слободен печат
Финансиска помош од државата и дозвола за работа од Комисијата за заразни болести, ова се барањата од Групацијата на забавни, рекреативни и едукативни дејности и...
Вести Економија

Игротеките бараат финансиска помош од Владата и датум за повторно отворање

Слободен печат
Финансиска помош за обезбедување средства за хигиена, пролонгирање на поддршката од 14.500 денари и во јуни или разгледување на можноста за еднократна финансиска помош за...
Вести Регион

Затворени игротеките во Грција, а во Атина и базените, фитнес и спортските центри

Слободен печат
Министерот за внатрешни работи на Грција, Такис Теодорикакос денеска донесе одлука да се затвораат игротеките во целата земја, а општина Атина, реши да ги затвори...